Tisztelt Vásárlónk!

Bónusz Brigád

Köszönjük, hogy a NetType oktatóprogramot választotta. Ez az oldal fontos információkat tartalmaz a bónusz beváltáshoz, ezért kérjük, feltétlenül olvassa el.

Azért, hogy mihamarabb megkezdhesse a program használatát, regisztrálnia kell a megvásárolt kupont oldalunkon. A regisztrációt ezen az oldalon teheti meg, ha kitölti a kupon kód és az ellenőrző kód mezőket. A Bónuszbrigádtól e-mailben kapott "Bónuszkód" első 7 karaktere a kuponkód, a maradék 5 karakter pedig az ellenőrző kód. Ha érvénytelen ellenőrző kódot ad meg, a program törölni fogja regisztrációját.

Ha beírta a 2 kódot, kattintson a „Tovább” gombra, és a megrendelési folyamat után azonnal használatba veheti a programot. Ne aggódjon, a megrendelés során nem kell fizetnie, ha a Lite verziót választja. A megrendelés a regisztráció része, ezért mindenképpen végig kell rajta mennie, még akkor is, ha már megvásárolta a terméket!

Bónusz Brigád
A megkapott Bónuszkód első 7 karakterét írja be a „Kuponkód” mezőbe, a maradék 5 karaktert pedig az „Ellenőrzőkód” mezőbe.
Kuponkód:
Ellenőrző kód:

A tovább gombra kattintva egyszeri alkalommal frissíthet Standard verzióra kedvezményes áron (a későbbiekben csak magasabb áron frissíthet). A Standard verziót egy évig használhatja 4 hónap helyett, ezen felül számos extra szolgáltatást is tartalmaz, melyeket itt tekinthet meg.

Miért nem fogadja el a rendszer a kódomat?

  1. Nem fizette még ki a Bónusz Brigád oldalán a kupont, ezért nem került át a rendszerünkbe. Fizesse ki, és néhány nap múlva térjen vissza erre az oldalra a beváltáshoz.
  2. Nem jó formátumban adta meg a kódokat vagy nem jó kódot adott meg.
  3. Amennyiben a fentieket ellenőrizte és továbbra sem fogadja el a rendszer a kódját, kattintson most az „Élő ügyfélszolgálat” ikonra a jobb oldalon, és kérje munkatársunk segítségét (munkaidőben).