Rólunk

Szarvas Péter ügyvezetőAz IGNIS Computer Kft. 2005-ben alakult, de 1999-től jelen vagyunk a szoftverfejlesztés piacán. Fő profilunk egyedi kivitelezésű, testre szabott ügyviteli és adatbázis-kezelő programok készítése, valamint dobozos szoftverek fejlesztése és értékesítése. Versenyelőnyünket elsősorban az jelenti a szoftverek piacán, hogy a megrendelők igényeihez alkalmazkodva különös figyelmet fordítunk a könnyen kezelhető, felhasználóbarát programok tervezésére, fejlesztésére. Ügyfeleink visszajelzéseiből megbizonyosodtunk, elégedettek munkánkkal és szívesen használják termékeinket.

Célunk, hogy minél több olyan terméket fejlesszünk, mely nem csak egy célcsoport vagy cég igényeit elégíti ki, hanem sokak számára segítséget nyújt a mindennapi feladatok elvégzésében. Ezért alkottuk meg a NetType gépírásoktató programot is.

A csapatunk által kifejlesztett Gépírás 2000 szoftvert közel 5000 egyéni felhasználó, és több mint 100 szervezet (iskola, cég) használja. A Gépírás2000 program sikere, és a pozitív visszajelzések arra ösztönöztek bennünket, hogy megalkossunk egy olyan, új szolgáltatást, amely a maga nemében egyedülálló: nincs platformhoz, operációs rendszerhez, számítógéphez kötve, hanem bárki, a világ bármely pontján elérheti egy összetett oktatási portál keretében.

Mindezen tapasztalatokra építve a NetType oktatóprogram fejlesztése 2008 májusában indult, és közel kétévnyi fejlesztés után készült el. Természetesen a NetType bemutatása után is rengeteg feladat vár ránk, fejlesztői csapatunk folyamatosan azért dolgozik, hogy Önnek minél jobb szolgáltatást nyújthassunk!

Szarvas Péter
ügyvezető