Szakmai partnereink

Szeretnénk köszönetet mondani partnereinknek, akik segítettek a NetType fejlesztésében:

Microsoft

A Microsoft Silverlight technológiáját használtuk a NetType kifejlesztéséhez. Ezen felül a Microsoft folyamatosan segítette a fejlesztőinket szakmai, dizájn és marketing kérdésekben egyaránt.

MS logo

Windows Azure

A Microsoft Windows Azure platformot használjuk adattárolásra, ami felhő alapú szolgáltatás. Ez olyan nagysebességű kapcsolatot tesz lehetővé, ami a világ bármely pontjáról elérhetővé teszi folyamatos és stabil adatkapcsolattal a NetType-ot.

Azure logo

Sense/Net

A weboldalunk Sense/Net 6.0 nyílt forráskódú, .NET alapú ECMS-ben lett elkészítve. Ezt, és a folyamatos technikai támogatást a Sense/Net biztosította számunkra.

Sensenet logo

Antart Graphics Kft.

A NetType grafikai kivitelezését az Antart Graphics Kft. végezte, akárcsak a weboldal tervezése is az ő munkájuk gyümölcse.

Antart logo

Legyen Ön is partner a NetType értékesítésében!

Együttműködő partnerünk lehet akkor, ha reklámfelületet biztosít a NetType-nak. Viszonteladók és hírdető partnereink jutalékot kapnak az eladások után.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha érdekli ez a lehetőség!

Online hirdetési partnerek

A banner alapú értékesítést bármely weboldallal rendelkező partnerünk választhatja. A vevők közvetlenül az oldalon fizetnek elő az online szolgáltatásra, és a partner minden eladásból jutalék formájában részesül. Fontos, hogy nem kattintás alapon fizetünk, hanem a realizálódott vásárlásokért adunk jutalékot, melynek mértéke megállapodás függvénye.

Bővebb információ »

Offline hirdetési partnerek

Offline hirdetési partnereink részére kuponkódokat állítunk ki, melyet a hirdetési felületén megjelentethet. Az érdeklődők a kuponkódot felhasználhatják a NetType weboldalon a vásárláskor. A vásárlásból a megállapodott jutalékot jóváírjuk a kuponkódhoz tartozó partnerünknek, havi rendszerességgel.

Bővebb információ »

Viszonteladóknak

Viszonteladók, akik online vagy bolti értékesítést végeznek. A terméket közvetlenül értékesítik áruházukban, a vásárlókkal ők állnak kapcsolatban.

Bővebb információ »