Verziók összehasonlítása

Felhasználóink igényeihez igazodva több féle verzió is elérhető a különböző igényekhez és pénztárcákhoz igazodva. A következő táblázatban összefoglaltuk a NetType verziók főbb szolgáltatásait, tulajdonságait:

A kisebb tudású verziók megvásárlása esetén lehetőség van arra, hogy nagyobb változatra módosítsa (upgrade-elje) az előfizetését. Bejelentkezés után kattintson a verzióváltás linkre. Ha bármi egyéb kérdése merülne fel a verziók közötti különbségekkel kapcsolatban, szívesen segítünk.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az egyéni verzió értékesítése 2015.03.22 napján megszűnt. Oldalunkon csak céges előfizetést lehet vásárolni (minimum 5 licensz).

Megértésüket köszönjük.

Lite Standard Prémium
Alap betűk tanítása
Színészek által diktált tananyag
Eredmények tárolása
Szöveg javítása, értékelése
Helyes testtartás bemutatása
Szöveg navigáció
Speciális billentyűk
Számok, jelek oktatása
Másolási gyakorlatok
Játék
Zenére írás
Motivációs módok
Ütemezés választása
Ütemtartási diagram
Ujjtorna
Szintfelmérők, tesztek
Oklevél a tanfolyamról
Diktálásra írás
Ingyenes hosszabbítás
Ár 5 700 Ft 9 990 Ft 11 900 Ft
Érvényesség 4 hónap 12 hónap 12 hónap

Verziók sajátosságai

A személyes felhasználásra szánt NetTypejelenleg négy különböző változatban érhető el. A legnagyobb tudású a Prémium, amiben az összes funkció megtalálható, valamint a licence ingyenesen meghosszabbítható.

Azoknak, akik rövid idő alatt, költséghatékonyan szeretnék elsajátítani a  10 ujjas vakírás alapjait az Expressz verziót ajánljuk. Ez a webshop-on keresztül nem vásárolható meg, kizárólag bolti forgalmazásra került.

A Prémium verzó szolgáltatásai közé tartozik a diktálásra írás valamint a szintfelmérő teszt. A diktálásra írás menüpont alatt sok érdekes szöveget talál a felhasználó, amik remek eszközei a megszerzett gépelési tudás elmélyítésének, és a gépelési sebesség növelésének. Ezek a szövegek az IPM magazin számaiból lettek kiválogatva, és tartalmukból kifolyólag felüdülést jelentenek a szokásos gépelési gyakorlatokhoz képest. A szintfelmérő tesztek segítségével a tanuló leellenőrizheti a tudását - és ha szükséges, visszatérhet azokhoz a betűkhöz, jelekhez, amik még további gyakorlásra szorulnak. Ezen kívül segít a rejtett, sokszor fel sem tűnő hiányosságok felderítésében.