Vásárlóink írták

Untitled Document

Kökény Sándor Gépírás I. című tankönyvének internetes feldolgozása és Kökény Sándorné szakmai segítése önmagukban is biztosíték arra, hogy minden szempontból értékes munka készült.

E tankönyv módszerében megalapozott, felépítésében a pedagógiai elvek korszerű biztosításával igyekszik a gépíráselmélet mai eredményeit érvényesíteni, miközben lerakja a tízujjas írás alapjait. A szerző gondot fordított a homogén gátlás kialakulásának megelőzésére, a gyakorlatok felépítése alkalmas a tanulók helyesírási készségének elmélyítésére, fontosak a figyelemkoncentráló gyakorlatok, s általában a betűtanítás során a szópéldák a biztos leütés technika alapos, biztonságos elsajátítására.

Reméljük, a program elterjedése mihamarabb ismert lesz, hiszen nagyon fontosnak tartjuk, hogy a számítógép korában is minél szélesebb körben terjedjen el a tízujjas írás megtanulása és ennek következtében használata.

Bersényi Ivánné, alelnök
Magyar Gyorsírók és Gépírók Országos Szövetsége

A demó verzió kipróbálása után azonnal eldöntöttem, hogy előfizetek erre a programra. Nagyon megtetszett. Úgy éreztem, itt minden mozdulatra rávezetnek. Nagyon jónak találom a leckék előtti bevezetést és magyarázatot, kellemes a magyarázó női hang. A betűleütés is könnyebb, ha közben hallom a hangokat és én is mondom. A játék nagyon jópofa, tetszik a felülete, kiválóan alkalmas a szavak gyakorlására. Egyetlen hasonló terméket sem találtam, ami ilyen magas színvonalú. Gratulálok a készítőknek a kiváló termékükhöz!

Vizi Péter

A legjobb jelenleg a piacon a NetType! Látszik, hogy komoly fejlesztői munka van mögötte, az ötlet a design is kitűnő! Egy picit zavaró lehet - főleg a rendszergazdai jogokkal nem rendelkezők számára - a MS szoftver (Silverlight) telepítése, de ez is emeli (szerintem) a program komolyságát, értékét. Ha valaki komolyan veszi az a tanulást, rendszeresen használja, biztos vagyok benne, hogy el is éri a program segítségével a céljait!

Erdélyi György

Úgy szeretem, ahogy van! A számítógép kezelésének megtanulása után azonnal eldöntöttem, hogy megtanulok vakon gépírni. Gépírás tudás nélkül a számítógép használata nem teljes értékű!

A gépre telepíthető Gépírás 2000 programjukkal kezdtem el a tanulást, majd előfizettem a jelenlegi verzióra. Sok időt töltöttem el a tanulással, de megtanultam alapfokon vakon írni. Még van mit gyakorolni, de örömmel teszem.

Másoknak is ajánlom a gépírástanulásnak ezt a módját, a saját weblapomra is feltettem a linkajánló oldalra. Nagyon köszönöm a lehetőséget, nem gondoltam, hogy iskolába járás nélkül sikerül megtanulni gépírni.

Varga Ottóné

Véleményem szerint teljesen korrekt, jó és nagyon hasznos program. Férfi létemre aránylag könnyen és gyorsan meg tudtam tanulni. (Ezeket a sorokat is egyébként 10 ujjal írom!) :) Talán lehetne egyszerűbb játékokat programozni, hiszen az elején minden baja van a tanulónak, nem hiányzik neki túl bonyolult magyarázatú játék. De összességében kitűnőnek találom az egészet, köszönöm a lehetőséget!

Boros László

Még annak idején a Gépírás 2000 program segítségével tanultam a gépírást. Így a gyakorláshoz illetve a szinten tartáshoz egyértelmű volt a választás. Egyébként önálló tanuláshoz, így otthoni használatra is nekem bejött! A leckék felépítése, gyakorlás, másolás szerintem jól működik.

Kovács Lajos

Tetszenek a zenék, amelyeket például a másolási gyakorlathoz lehet kiválasztani! Tetszik a program kezelőfelülete, a design pont megfelelő! A billentyűzet, gépelési felület mérete ideális! Nagyban megkönnyíti a tanulást és a gyakorlást ez az interneten keresztül elérhető program!

Baki Gabriella

Összességében nagyon jónak találtam a programot, mivel elég intenzíven gyakoroltam, ezért sikerült 3 hét alatt megtanulnom vakon gépelni, amit nem gondoltam volna mielőtt elkezdtem.

Ami nem tetszett, az a jelek és számok gyakorlása. Az alapsebességet a többi leckénél felvettem minimum 10 százalékkal, előbbieknél viszont vissza kellett vennem elég jelentősen. Nem hiszem, hogy egy jelet vagy számot meglehet úgy tanulni, hogy egy-egy szerepel benne mondatonként. Ha a betűknél is így lett volna, soha nem tanultam volna meg őket. Szerintem talán ugyanazon az elven kellene megcsinálni, mint a betűket. Ha pedig nem olyan fontosak (ami talán igaz is), akkor talán a felhasználóra kellene bízni, hogy meg akarja tanulni őket vagy nem. De így a kettő között nem sok értelmét látom.

Somogyi Miklós

Köszönöm Önöknek ezt a programot. Azóta 10 ujjal gépelek.

Dr. Gerber Mónika

A korábbi lemezes (Gépírás 2000) programom is megvan, de a mostani verziót szívesebben használom, könnyebben tudok vele dolgozni.

Mayer György