Hogyan működik a NetType?

A NetType egy online szoftver, működtetéséhez csak internet-hozzáférésre van szüksége. A program a weboldalra belépve használható, nem kell telepíteni a számítógépre, nincs szükség hozzá sem CD-re, sem DVD-re. Az internet szabad használatával bárhol és bármikor könnyen hozzáférhet a programhoz, gyakorolhat otthon, az iskolában, a munkahelyén vagy akár utazás, várakozás közben is. Belépés után mindenhol a saját  beállításait és eredményeit láthatja viszont.

Mentés

Az elért eredmények és beállítások mentésével nem kell foglalkoznia, ezek  központi rendszerünkben tárolódnak, melyekről óránként biztonsági mentést készítünk. Ha esetleg a gépe vírusos lesz, vagy újra kell telepíteni a rendszerét a tanulást akkor is pontosan ott folytathatja, ahol abbahagyta.

Folyamatos frissítés

Mivel a program nem felhasználó gépéről töltődik be, ezért a hibák kijavítása és az új fejlesztések kiadása sokkal könnyebben elvégezhető, mint egy offline program esetén. Termékünket folyamatosan fejlesztjük és bővítjük, a felhasználói visszajelzések alapján. Frissítés után Önnek nem kell más tennie, mint a megszokott módon belépni a programba, és máris elérheti az új szolgáltatásokat, funkciókat. A hírek menüben mindig megtalálhatja a legújabb fejlesztéseinket.

A program indítása

SL logo A program futtatásához a Microsoft Silverlight nevű keretrendszere szükséges, ezért amennyiben az Ön gépére még nincs telepítve, ezt az első bejelentkezésnél meg kell tenni. A forradalmian új Silverlight technológia olyan felhasználói élményt tesz lehetővé, amelyet eddig egyetlen böngészőben futó alkalmazás sem tudott teljesíteni. A Silverlight plugin telepítése után (melyben oldalunk részletes segítséget nyújt) a gép engedélyt kér a tárterület növelésére. Erre azért van szükség, hogy a játékokhoz és a programhoz szükséges hanganyagot eltárolhassuk az Ön gépén, hogy legközelebbi belépés után ne kelljen ismét letölteni őket. A program mindig csak azokat a részeket tölti le, amiket épp felhasznál, így belépésnél nem kell órákat várakoznia. Frissítés esetén a program automatikusan frissíteni fogja a gyorsító tárban lévő csomagokat.

Minimális hardver követelmények

Böngészõ oldali követelmények

 • Internet Explorer 7.0, 8.0 vagy magasabb verzió
 • Mozilla FireFox 3.0 vagy magasabb verzió
 • Safari (MAC és Windows)
 • Google Chrome

Operációs rendszer követelmények

 • Mac OS és Intel processzoros Apple Macintosh
 • Windows XP SP2 és annál magasabb verzió

Minimális hardver igény: oktatóprogram

Minimális konfiguráció

 • Pentium 1500 Mhz vagy magasabb órajel
 • Legalább 512 Mb RAM
 • Legalább 400 MB szabad tárterület a merevlemezen a gyorsító tár miatt

 

Nem Intel alapú (PPC G4/G5) Mac gépek

Sajnos a Microsoft Silverlight a 3-as verzió óta csak az Intel alapú processzorokat támogatja. Ha PowerPC Macintosh géppel rendelkezik, akkor a Silverlight - és ebbõl kifolyólag a NetType sem fog futni.

Minimális hardver igény: játék

Minimális konfiguráció a játékhoz

 • Pentium 2400 Mhz vagy magasabb órajel vagy dual core-os processzor 1600 Mhz vagy magasabb órajellel
 • Legalább 1 024 Mb RAM XP alatt vagy 2 048 Mb RAM Vista és Windows 7 alatt
 • 3D gyorsításra alkalmas videó kártya
 • Legalább 400 MB szabad tárterület a merevlemezen a gyorsító tár miatt