Miért válassza a NetType-ot?

Az oktatóprogram megalkotásakor azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy egy olyan könnyen használható, átgondolt és hatékony tananyagra épülő multimédiás gépírásoktató programot készítsünk, amelynek segítségével bárki napi egy óra gyakorlással pár hónap alatt el tudja sajátítani a tízujjas vakírás alapjait, a helyzetértékelés alapján szinte-automatikusan tudja kezelni a billentyűket.

A NetType biztos az Ön elégedettségében! Ezért büszkén vállaljuk, hogy az oktatóprogram árát 100%-ban visszafizetjük Önnek, amennyiben a leckék elvégzése után nem érzi, hogy sikerült elsajátítania a tízujjas vakírást! Részletek a Garancia menüpontban.

Előnyei

Szakmailag megalapozott

A NetType oktatóprogram legfontosabb előnye a többi hasonló céllal készült programmal szemben az, hogy több évtizedes kutatómunkán alapuló, jól felépített tananyaggal rendelkezik. A tananyag Kökény Sándor több évtizedes gépírás-elméleti és gépírás-módszertani kutatási eredményei, gépírás-oktatási tapasztalatai alapján készült.

Kökény Sándor Gépírás I. című tankönyvének internetes feldolgozása és Kökény Sándorné szakmai segítése önmagukban is biztosíték arra, hogy minden szempontból értékes munka készült.

E tankönyv módszerében megalapozott, felépítésében a pedagógiai elvek korszerű biztosításával igyekszik a gépíráselmélet mai eredményeit érvényesíteni, miközben lerakja a tízujjas írás alapjait. A szerző gondot fordított a homogén gátlás kialakulásának megelőzésére, a gyakorlatok felépítése alkalmas a tanulók helyesírási készségének elmélyítésére, fontosak a figyelemkoncentráló gyakorlatok, s általában a betűtanítás során a szópéldák a biztos leütés technika alapos, biztonságos elsajátítására.

Reméljük, a program elterjedése mihamarabb ismert lesz, hiszen nagyon fontosnak tartjuk, hogy a számítógép korában is minél szélesebb körben terjedjen el a tízujjas írás megtanulása és ennek következtében használata.

Bersényi Ivánné, alelnök
Magyar Gyorsírók és Gépírók Országos Szövetsége

Bárhol, bármikor elérhető

Csak internet-hozzáférésre van szüksége, és a program a weboldalra belépve használható, nem kell telepíteni a számítógépre. Az internet szabad használatával bárhol és bármikor könnyen hozzáférhet a programhoz. Mivel nincs géphez kötve, bármilyen gépről elérhető, amely rendelkezik internetkapcsolattal. Gyakorolhat otthon, az iskolában, a munkahelyén vagy akár utazás, várakozás közben is. Belépés után mindenhol a saját  beállításait és eredményeit láthatja viszont.

Rugalmas időbeosztást tesz lehetővé

Saját időbeosztásának megfelelően, saját ütemében haladhat. Nem kell tanfolyamra járnia, mások időbeosztásához alkalmazkodnia, sokkal jobban kihasználhatja ezáltal idejét. A csoportos tanuláshoz képest nagy előnye, hogy az Ön fejlődése határozza meg a tanulás menetét.

Szórakoztatva tanít

Játék 1. pályaMotiváló gyakorlatai révén változatossá teszi az amúgy sokszor monoton  gyakorlást. Színész hangján hallgathatja az útmutatásokat.

A betűzés mellett zenére írást is választhat, így a gyakorlás sokkal szórakoztatóbb. Választhat a beépített zenék közül, vagy használhatja kedvenc zenéit.

Az oktatóprogram része az igényes kivitelű, professzionális gyakorlójáték, ami szintén szórakoztatóvá teszi a tanulást. A játék elején 4 gépelési sebességi szint közül választhat, az aktuális tudásszintjének megfelelően. Az egyes szinteken belül 5 különböző pálya (nehézségi fokozat) van, mindegyiknél újabb kihívásokkal kell szembenézni. Ezáltal a gyakorlás már egészen a kezdő szintnél is élvezetes, nem monoton tevékenység.

Interaktív és személyre szabott

ÉrtékelésÖnállóan tanulhat, a program mégis interaktív, "láthatatlan tanárként" követi az Ön fejlődését, és személyre szabott tanácsokkal látja el. Az elvégzett gyakorlatokat javítja, értékeli, és az eredmények függvényében gyakorlati tanácsokkal látja el a tanulókat.

Az ütemtartási diagram szemlélteti írásának ütemességét. A program tárolja az elért eredményeket, és biztosítja a folyamatos, mérhető tanulási folyamatot. A betűtanítási leckékben a gépelés során elért eredményeket a program diagramokon jeleníti meg, és automatikusan menti, így ha a későbbiekben belép, ezeket az eredményeket viszont láthatja.

Miért ne próbálná ki Ön is? Ismerkedjen meg a tananyag felépítésével, vagy probálja ki a program ingyenes próbaverzióját, a jobb felső sarokban lévő piros ikon segítségével. Győződjön meg saját szemével arról, milyen hatékonyan képes a program megadni Önnek azt a tudást, amellyel nem csak munkáját könnyítheti meg, de a magánéletben is sok időt takaríthat meg.

Magyar nyelvű billentyűzeten oktat

A program hazai fejlesztésű, így - szemben az angol nyelvű szoftverekkel - természetesen a szabványos magyar nyelvű billentyűzeten oktat.

Örülünk, hogy Önben is felmerül, a billentyűzet kezelésének van más módja is, mint hogy néhány ujjal pötyögtetve gépelje be a szöveget a számítógépbe.