Ajánlatunk magánszemélyek részére

Nézze meg, hogyan segített a NetType másoknak!
Nézze meg, hogyan segített a NetType másoknak!

A NetType online gépírásoktató programmal bárhol könnyedén elsajátíthatja a tízujjas vakírást, így a számítógép előtt töltött idő jelentősen csökkenthető. Egészségesebben végezheti munkáját, levelezhet barátaival, hiszen tekintetével nem kell az írott szöveg és a billentyűzet között ide-oda ingáznia. És mindezt megteheti saját otthonában, egy kényelmes és pénztárca-kímélő megoldással.

Magyar program, magyar billentyűzetet oktat!

Miért jó tíz ujjal gépelni?

A tízujjas vakírás elsajátításával magabiztosabban kezelheti a számítógépet, gyorsabban, hatékonyabban végezheti el munkáját, ezáltal sok értékes időt takaríthat meg. További előnye, hogy jobban óvhatja egészségét a számítógép használata közben, kímélheti szemét, nyakát, és a helyes testtartás betartásával a hátfájástól is megszabadulhat.

Bővebb információ »

Kinek ajánljuk a NetType gépírás oktató programot?

Amennyiben rendszeresen használja a számítógépet, és nem tud tíz ujjal gépelni, akkor Önnek mindenképpen ajánljuk a NetType programot! Legyen akár irodai dolgozó, vezető, tanuló, álláskereső, szabadidejében sokat internetező, vagy csak most ismerkedik a számítógéppel, akkor az Ön számára rendkívül hasznos a termékünk!

Bővebb információ »

Miért válassza a NetType-ot?

A NetType gépírásoktató program a maga nemében egyedülálló szolgáltatás. Ezzel a magyar fejlesztésű szoftverrel sikerült olyan terméket alkotni, amely ötvözi a szakmai megalapozottságot, a felhasználóbarát, multimédiás felületet és az online elérés által a könnyű, rugalmas elérhetőséget. Ráadásul 100%-os pénz-visszafizetési garanciát vállalunk termékünkre!

Bővebb információ »

Mit kell tennie?

Próbálja ki! Vásárolja meg most! Használja bárhol!

Próbálja ki kockázat nélkül.

Regisztráció nélkül, azonnal ki tudja próbálni, hogy milyen egyszerű a NetType használata!

Ha megtetszett, akkor vásárolja meg azonnal!

Életre szóló tudást szerezhet egy tanfolyam árának mindössze a töredékéért!

Használja kötöttségek nélkül a NetType-ot!

A NetType teljes mértékben az Ön időbeosztásához igazodik!

 

A NetType futtatásához a Microsoft Silverlight plugin szükséges.