A NetType előnyei

Szakmailag megalapozott

A NetType oktatóprogram legfontosabb előnye a többi hasonló céllal készült programmal szemben az, hogy több évtizedes kutatómunkán alapuló, jól felépített tananyaggal rendelkezik. A tananyag Kökény Sándor több évtizedes gépírás-elméleti és gépírás-módszertani kutatási eredményei, gépírás-oktatási tapasztalatai alapján készült.

A munkatársak fejlődése mérhető

A jelentések segítségével folyamatosan nyomon követheti a munkatársak fejlődését, így a tanulási folyamat mérhető.

Interaktív és személyre szabott

Önállóan tanulhat, a program mégis interaktív, "láthatatlan tanárként" követi a fejlődést, és személyre szabott tanácsokkal látja el a tanulót. Az elvégzett gyakorlatokat javítja, értékeli, és az eredmények függvényében gyakorlati tanácsokkal látja el a tanulókat. Az ütemtartási diagram szemlélteti írásának ütemességét.

Alacsony IT bevezetési és üzemeltetési költségek

Mivel a program böngészőben fut, ezért nem igényel semmilyen telepítést a felhasználói gépekre. Az üzemeltetési költség gyakorlatilag nulla, mivel az adatok mentését cégünk végzi, újratelepítést nem igényel géphiba esetén. Csak internet-hozzáférésre van szüksége hozzá.

Otthoni tanulás

A munkatárs otthonról is eléri az oktatóprogramot, így saját ütemében halad. Nem kell mások időbeosztásához alkalmazkodnia, tanfolyamra járnia, sokkal jobban kihasználja idejét.  Bárhonnan hozzáférhető a program, így akár otthonról is fejlesztheti képességeit, hiszen nem kell a céges hálózathoz hozzáférnie.

Szórakoztatva tanít

Motiváló gyakorlatok segítenek éberen tartani a felhasználói figyelmét, változatossá teszi a tanulást. Az oktatóprogram része az igényes kivitelű, professzionális gyakorlójáték, ami szórakoztatóvá teszi a tanulást.